Παροχές Κτήματος

ippostasio ekdilosis

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ
400 ΑΤΟΜΑ

ippostasio ktima (2)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ
ΜΕΓΙΣΤΗ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ
500 ΑΤΟΜΑ

ippostasio ktima (3)

ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 100
ΑΤΟΜΩΝ (ΚΑΘΙΣΤΟ)
Η 150 (ΟΡΘΙΩΝ) ΓΙΑ
ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

music

DJ

paroxes

ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ippostasio ktima (5)

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

ippostasio ktima (6)

ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ

ippostasio ktima (7)

WC PERSONNEL

gamilia ekdilosi

PARKIN VALET

ΧΩΡΟΣ
ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ippostasio ktima (1)

ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ
ΤΟ ΚΤΗΜΑ

ekklisia

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ekdiloseis

ΤΕΝΤΕΣ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας

Dj-Michalis-pitsios

DJ

COUPLES’ ASSISTANCE

catering-ippostasio

CATERING

Το προσωπικό μας αποτελεί κεφάλαιο για εμάς εδώ στο Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη!

Το κτήμα συνεργάζεται με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό το οποίο διαθέτει τις κατάλληλες δεξιότητες για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή κάθε κοινωνικού γεγονότος. Πάνω από όλα όμως, πρόκειται για ανθρώπους θετικούς που ζουν μαζί σας τις στιγμές σας και φροντίζουν οι ίδιοι για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αρκετοί από τους συνεργάτες μας είναι κοντά μας χρόνια, αγάπησαν τον χώρο, πρόσφεραν και προσφέρουν απλόχερα την εμπειρία τους, τον επαγγελματισμό τους, το έμφυτο ενδιαφέρον τους για να έχετε τις στιγμές που σας αξίζουν. Ανάμεσα στους καταξιωμένους συνεργάτες μας βρίσκονται για χρόνια κοντά μας η Μαρίλια Μπερδελή και ο Μιχάλης Πίτσιος.

Η Μαρίλια είναι υπεύθυνη οργάνωσης και θα διοργανώσει με επιτυχία κάθε γεγονός, με άψογο επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και καλαισθησία ενώ χαρακτηρίζεται για την απλότητα της και τη φιλική της διάθεση. Είναι με δύο λόγια «ο άνθρωπός σας» !

Ο Μιχάλης, εξαιρετικός επαγγελματίας και θετικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος ήχου αλλά τεχνικών θεμάτων. Μαζί του μπορείτε να διαμορφώσετε το μουσικό σας πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην περίσταση και θα φροντίσει για τις τεχνικές ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Και βέβαια καθότι πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, ποτέ δε λείπει η προσωπική διακριτική επιμέλεια των ιδιοκτητών